eg

Akrilat Polimer Thickner LH-20

Thickner LH-20 minangka jinis polimer akrilat.Bisa digunakake kanggo thickening saka printing pigmen, printing non-dirajut lan nutupi, uga kanggo preparation lan thickening kanggo kabeh jinis mucilage, wis property thickening apik lan kain nuduhake werna padhang.


Detail Produk

Tag produk

Ketebalan LH-20

-Printing Thickner.

- Thickner LH-20 minangka jinis polimer akrilat.Bisa digunakake kanggo thickening saka printing pigmen,

non-woven printing lan nutupi, uga kanggo preparation lan thickening kanggo kabeh jinis mucilage, wis thickening apikproperty lan kain nuduhake werna padhang.

Fitur Utama lan Keuntungan Khas:

  • Tempel cepet dibentuk.Kenthel kanthi cepet.
  • Rasio pembentuk tempel sing dhuwur lan resistensi elektrolit sing apik.
  • Stabilitas dhuwur saka tempel sing dibentuk, gampang dilewati layar lan fluiditas sing apik, ora ana jamur.
  • Werna warna sing apik lan ngasilake warna sing dhuwur.
  • Ramah lingkungan, bebas formaldehida, APEO lan minyak tanah.

Properti:

Property Value
Wujud Fisik   Cairan
Penampilan Cairan kenthel putih susu
Karakter Ion Anionik

Aplikasi:

Thickner LH-20 cocok kanggo printing pigmen utawa thickening saka sistem banyu utawa mucilage liyane.

1. resep printing pigmen:

LH-20 1,2-1,8%
Pigmen X%
Binder 5-25%
Banyu utawa liyane Y %
Total 100%

2. Aliran proses: Tempel preparation-Rotary utawa flat screen printing-Pengeringan (150-160 ℃,

1,5-3 menit).

Cathetan: Proses rinci kudu diatur miturut uji coba awal.

Instruksi operasi lan safety:

1. Saranake nimbang lan diluting kanthi kapisah nalika nyiapake tempel, tambahake lan aduk kanthi lengkap sadurunge digunakake.

2. Apik banget kanggo nggunakake banyu alus ing pengenceran, yen banyu alus ora kasedhiya, stabilitas kudu dites sadurunge nggawe solusi.

3. Sawise diencerke, kudu ora disimpen kanggo dangu.

4. Kanggo njamin safety, sampeyan kudu mriksa Lembar Data Keamanan Material sadurunge nggunakake
produk iki ing kahanan khusus.MSDS kasedhiya saka Lanhua.Sadurunge nangani
produk liyane sing kasebut ing teks, sampeyan kudu diwenehi safety produk kasedhiya
informasi lan njupuk langkah sing perlu kanggo njamin safety saka nggunakake.

Paket & Panyimpenan:

Drum plastik net 130 kg, bisa disimpen kanggo 6 sasi ing suhu kamar lan kondisi hermetic tanpa cahya suryo srengenge.Kanggo mesthekake yen kualitas produk maintained, mangga dipriksa periode validitas produk, lan kudu digunakake munggah sadurunge validitas.Wadhah kasebut kudu ditutup kanthi rapet nalika ora digunakake.Sampeyan kudu disimpen ing suhu kamar normal, nyegah cahya sing suwe kanggo kahanan panas lan kadhemen sing ekstrem, sing bisa nyebabake pamisahan produk.Yen prodhuk dipisahake, aduk isine.Yen prodhuk beku, thaw ing kondisi anget lan aduk sawise thawed.

kawigatosan

 

Rekomendasi ing ndhuwur adhedhasar studi komprehensif sing ditindakake ing finishing praktis.Nanging, dheweke ora tanggung jawab babagan hak properti pihak katelu lan hukum manca.Pangguna kudu nyoba apa produk lan Aplikasi: cocog kanggo tujuan khusus.

 

Kita, ing ndhuwur kabeh, ora tanggung jawab kanggo lapangan lan cara Aplikasi: sing durung ditulis kanthi nulis.

 

Saran kanggo menehi tandha peraturan lan langkah-langkah protèktif bisa dijupuk saka lembar data safety.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita