eg

Kabar

  • Packaging lan Pengiriman

    Waca liyane
  • What Are Reactive Dyes?

    Apa Pewarna Reaktif?

    Apa Pewarna Reaktif?Pewarna / Pewarna minangka salah sawijining komponen sing paling penting ing industri tekstil lan industri liyane.Iki minangka senyawa sing bisa dipasang ing kain apa wae kanggo menehi warna kain.Ana macem-macem pewarna ing pasar sing bisa dipilih, nanging sing paling populer yaiku sing stabil kanthi kimia ...
    Waca liyane
  • Classification Of Reactive Dyeing

    Klasifikasi Pewarnaan Reaktif

    Klasifikasi Pewarna Reaktif Miturut klompok reaktif sing beda, pewarna reaktif bisa dipérang dadi rong jinis: jinis triazene simetris lan jinis vinylsulfon.Jinis triazene simetris: Ing jinis pewarna reaktif iki, sifat kimia saka atom klorin aktif luwih aktif.Sajrone ...
    Waca liyane
  • Printing Thickener

    Printing Thickener

    Printing Thickener Printing thickeners minangka salah siji saka thickeners paling umum digunakake ing industri printing.Ing percetakan, rong bahan utama sing digunakake yaiku lem lan tempel warna.Lan amarga konsistensi bakal nyuda ing pasukan shearing sing luwih dhuwur, thickeners digunakake kanggo nambah konsistensi o ...
    Waca liyane
  • History Of Reactive Dyes

    Sejarah Pewarna Reaktif

    Sejarah Pewarna Reaktif Ciba wiwit sinau pewarna melamin ing taun 1920-an.Kinerja pewarna melamin luwih apik tinimbang kabeh pewarna langsung, utamane Chloramine Fast Blue 8G.Iki minangka pewarna biru sing kasusun saka molekul pengikat intrinsik sing ngemot gugus amina lan pewarna kuning kanthi cincin sianuril kanggo ...
    Waca liyane
  • About Disperse Dyes

    Babagan Disperse Dyes

    Babagan Pewarna Disperse Proses migrasi termal pewarna disperse bisa diterangake kaya ing ngisor iki: 1. Sajrone proses pewarnaan suhu dhuwur, struktur serat poliester dadi longgar, pewarna disperse nyebar saka permukaan serat menyang njero serat, lan utamane tumindak ing poli ...
    Waca liyane
  • Development Of Reactive Dyeing Technology

    Pengembangan Teknologi Pewarnaan Reaktif

    Pangembangan Teknologi Pewarnaan Reaktif Ing taun-taun pungkasan, proses pewarnaan pewarnaan reaktif anyar berkembang kanthi cepet.Proses pencelupan reaktif saiki kalebu: pewarnaan pad pewarna reaktif lan pewarnaan kukus singkat, pewarnaan pewarna reaktif pencelupan proses cendhak, pewarna reaktif suhu rendah lan col...
    Waca liyane
  • Common Problems and Preventive Measures of Disperse Dyeing

    Masalah Umum lan Tindakan Nyegah saka Disperse Dyeing

    Disperse dyes rentan kanggo masalah kayata uneven dyeing, rekristalisasi, aglomerasi lan coking.Carane nyegah wong-wong mau?Disperseing Dyeing Supplier bakal ngenalake sampeyan babagan iki.1. Pencelupan sing Ora Merata Keseragaman penyerapan pewarna ana hubungane karo rasio antara laju aliran minuman keras pewarna lan abs ...
    Waca liyane
  • Why Is The Dispersion Fastness Poor?

    Kenapa Fastness Dispersi Kurang?

    Kenapa Fastness Dispersi Kurang?Disperse dyeing utamané nggunakake suhu dhuwur lan tekanan dhuwur nalika dyeing serat poliester.Sanajan molekul pewarna disperse cilik, ora bisa njamin yen kabeh molekul pewarna mlebu ing serat nalika pewarnaan.Sawetara pewarna disperse bakal nempel ing serat ...
    Waca liyane
  • Disperse Dyes Used in Printing and Dyeing

    Disperse Dyes Digunakna ing Printing lan Dyeing

    Pewarna disperse bisa digunakake ing macem-macem teknologi lan bisa kanthi gampang menehi warna komposit negatif sing digawe karo pewarna disperse, kayata poliester, nilon, selulosa asetat, viscose, beludru sintetik, lan PVC.Padha uga bisa digunakake kanggo werna tombol plastik lan fasteners.Amarga struktur molekul, padha ...
    Waca liyane
  • Disperse Dyeing Process

    Proses Disperse Dyeing

    Nalika dyeing ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.Proses pencelupan serat poliester disperse.Dipérang dadi papat tahap 1. Disperse dyes migrasi saka solusi dye menyang lumahing serat amarga beda ing konsentrasi: 2. Disperse dyes adsorbed menyang serat lumahing: 3. Disperse dye p...
    Waca liyane
  • Ten Key Indicators of Reactive Dyes

    Sepuluh Indikator Kunci Pewarna Reaktif

    Sepuluh paramèter pewarnaan reaktif kalebu: karakteristik pewarnaan nilai S, E, R, F.Nilai MI indeks migrasi, nilai LDF faktor pencelupan, nilai WF faktor cuci gampang, nilai indeks daya angkat BDI/nilai anorganik, nilai organik (I/O) lan kelarutan, sepuluh parameter utama kanggo perf utama...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2