eg

Kain Coating Printing Thickener LH-313E

LH-313E minangka jinis polimer akrilat.Bisa digunakake kanggo katun, poliester utawa campuran pigmen printing lan uga bisa digunakake kanggo nyebar pewarna printing polyester.


Detail Produk

Tag produk

Vicose Thickener LH-313E

-Printing Thickener.

-LH-313E minangka jinis polimer akrilat.Bisa digunakake kanggo katun, poliester utawa campuran pigmen printing lan uga bisa digunakake kanggo nyebar pewarna printing polyester.

Fitur Utama lan Keuntungan Khas:

  • Tempel cepet dibentuk.Rasio pembentukan tempel sing dhuwur.
  • Pick up warna sing dhuwur, warna sing cerah, gagang alus.
  • Kinerja cairan sing apik, kemampuan leveling sing apik.
  • Resistance apik kanggo elektrolit.Kompatibel karo tempel printing.
  • Stabilitas tempel sing apik, gampang ngliwati layar cetak, ora ana jamur.

Properti:

Properti Nilai
Wujud Fisik Cairan
Penampilan Cairan kenthel kuning nganti kuning
Isi padat (%) 34.0-37.0
Titik nyala (°C) > 60
Kapadhetan (25°C),g/cm3 1.01-1.11
Karakter Ion Anionik
Viskositas semu (mpa.s) 3400-5500
Nilai Ketebalan (5%) (mPa.s) 55000-75000

Aplikasi:

LH-313E bisa digunakake kanggo katun, poliester utawa printing pigmen campuran lan uga bisa digunakake kanggo disperse dyes printing saka polyester.

1. Printing pigmen

LH-313E 1,8-3%

Pigmen x%

Binder 5-25%

Banyu utawa bahan kimia liyane y% Total 100%

Tempel-Cetak layar Rotary utawa flat-Pengeringan-Baking (130-150 ℃ × 1.5-3min)

2. Disperse pewarna printing

LH-313E 3-7%

Disperse pewarna x%

Banyu utawa bahan kimia liyane y% Total 100%

3. Aliran proses: Persiapan Tempel-Cetak layar Rotary utawa flat-Pengeringan-Baking (180- 190 ℃ × 3-6min) -Washing

Instruksi operasi lan safety:

1. Saranake nimbang lan diluting kanthi kapisah nalika nyiapake tempel, banjur ditambahake ing mesin lan aduk kanthi lengkap.

2. Apik banget kanggo nggunakake banyu alus ing pengenceran, yen banyu alus ora kasedhiya, stabilitas kudu dites sadurunge nggawe solusi.

3. Sawise diencerke, kudu ora disimpen kanggo dangu.

4. Kanggo njamin safety, sampeyan kudu mriksa Lembar Data Safety Material sadurunge nggunakake produk iki ing kahanan khusus.MSDS kasedhiya saka Lanhua.Sadurunge nangani produk liyane sing kasebut ing teks kasebut, sampeyan kudu entuk informasi safety produk sing kasedhiya lan njupuk langkah sing perlu kanggo njamin keamanan panggunaan.

Paket & Panyimpenan:

Drum plastik net 125 kg, bisa disimpen kanggo 6 sasi ing suhu kamar lan kondisi hermetic tanpa cahya suryo srengenge.Kanggo mesthekake yen kualitas produk maintained, mangga dipriksa periode validitas produk, lan kudu digunakake munggah sadurunge validitas.Wadhah kasebut kudu ditutup kanthi rapet nalika ora digunakake.Sampeyan kudu disimpen tanpa cahya sing suwe kanggo kahanan panas lan kadhemen sing ekstrem, sing bisa nyebabake pamisahan produk.Yen prodhuk dipisahake, aduk isine.Yen prodhuk beku, thaw ing kondisi anget lan aduk sawise thawed.

kawigatosan

 

Rekomendasi ing ndhuwur adhedhasar studi komprehensif sing ditindakake ing finishing praktis.Nanging, dheweke ora tanggung jawab babagan hak properti pihak katelu lan hukum manca.Pangguna kudu nyoba apa produk lan Aplikasi: cocog kanggo tujuan khusus.

 

Kita, ing ndhuwur kabeh, ora tanggung jawab kanggo lapangan lan cara Aplikasi: sing durung ditulis kanthi nulis.

 

Saran kanggo menehi tandha peraturan lan langkah-langkah protèktif bisa dijupuk saka lembar data safety.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita