eg

Kabar Perusahaan

  • Classification Of Reactive Dyeing

    Klasifikasi Pewarnaan Reaktif

    Klasifikasi Pewarna Reaktif Miturut klompok reaktif sing beda, pewarna reaktif bisa dipérang dadi rong jinis: jinis triazene simetris lan jinis vinylsulfon.Jinis triazene simetris: Ing jinis pewarna reaktif iki, sifat kimia saka atom klorin aktif luwih aktif.Sajrone ...
    Waca liyane
  • History Of Reactive Dyes

    Sejarah Pewarna Reaktif

    Sejarah Pewarna Reaktif Ciba wiwit sinau pewarna melamin ing taun 1920-an.Kinerja pewarna melamin luwih apik tinimbang kabeh pewarna langsung, utamane Chloramine Fast Blue 8G.Iki minangka pewarna biru sing kasusun saka molekul pengikat intrinsik sing ngemot gugus amina lan pewarna kuning kanthi cincin sianuril kanggo ...
    Waca liyane
  • Development Of Reactive Dyeing Technology

    Pengembangan Teknologi Pewarnaan Reaktif

    Pangembangan Teknologi Pewarnaan Reaktif Ing taun-taun pungkasan, proses pewarnaan pewarnaan reaktif anyar berkembang kanthi cepet.Proses pencelupan reaktif saiki kalebu: pewarnaan pad pewarna reaktif lan pewarnaan kukus singkat, pewarnaan pewarna reaktif pencelupan proses cendhak, pewarna reaktif suhu rendah lan col...
    Waca liyane
  • Why Is The Dispersion Fastness Poor?

    Kenapa Fastness Dispersi Kurang?

    Kenapa Fastness Dispersi Kurang?Disperse dyeing utamané nggunakake suhu dhuwur lan tekanan dhuwur nalika dyeing serat poliester.Sanajan molekul pewarna disperse cilik, ora bisa njamin yen kabeh molekul pewarna mlebu ing serat nalika pewarnaan.Sawetara pewarna disperse bakal nempel ing serat ...
    Waca liyane
  • Disperse Dyeing Process

    Proses Disperse Dyeing

    Nalika dyeing ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.Proses pencelupan serat poliester disperse.Dipérang dadi papat tahap 1. Disperse dyes migrasi saka solusi dye menyang lumahing serat amarga beda ing konsentrasi: 2. Disperse dyes adsorbed menyang serat lumahing: 3. Disperse dye p...
    Waca liyane
  • Are Reactive Dyes Environmentally Friendly?

    Apa Pewarna Reaktif Ramah Lingkungan?

    Yen sampeyan nganggep nggunakake, Reaktif Dyeing ramah lingkungan ing akeh aspek.Jumlah pewarna cilik sing sampeyan gunakake bisa dibuwang kanthi aman menyang saluran pembuangan utawa septic tank.Ora kaya sawetara pewarna langsung, pewarna kasebut ora beracun utawa karsinogenik.Pewarna langsung iki durung akeh digunakake ing umum-...
    Waca liyane
  • Analysis of Causes of Aggregation of Reactive Dyes

    Analisis Panyebab Agregasi Pewarna Reaktif

    Reaktif Dyeing nduweni status disolusi sing apik banget ing banyu.Pewarna reaktif utamane gumantung marang gugus asam sulfonat ing molekul pewarna kanggo larut ing banyu.Kanggo pewarna reaktif suhu meso sing ngemot gugus vinylsulfon, kajaba gugus asam sulfonat Kajaba iku, β-etilsulfon sulfat yaiku ...
    Waca liyane
  • Classification and Application of Thickener

    Klasifikasi lan Aplikasi Thickener

    Jumlah aditif lapisan ing lapisan cilik banget, nanging bisa menehi lapisan sifat mekanik sing apik lan sifat kimia sing stabil, lan wis dadi komponen sing ora bisa dipisahake saka lapisan kasebut.Thickener minangka jinis aditif cat.Iki minangka kelas aditif sing penting banget kanggo ...
    Waca liyane
  • Reactive Dye Characteristic

    Karakteristik Pewarna Reaktif

    Pemasok pewarna reaktif kanggo ngenalake karakteristik pewarna Reaktif kanggo sampeyan 1. Kelarutan Pewarna reaktif duwe kelarutan banyu sing apik.Kelarutan lan konsentrasi pewarna sing disiapake ana hubungane karo rasio bath, jumlah elektrolit sing ditambahake, suhu pewarnaan lan jumlah ...
    Waca liyane
  • The Importance of Printing Thickener

    Pentinge Printing Thickener

    Printing thickener: Iki minangka jinis thickener sing paling umum digunakake ing industri percetakan.Ing percetakan, rong bahan utama, lem lan tempel warna, digunakake.Lan amarga ing nyukur dhuwur, konsistensi bakal suda, supaya perlu nggunakake thickener kanggo nambah konsistensi saka print ...
    Waca liyane
  • Hebei Yiman International Trading Co., Ltd.

    Hebei Yiman International Trading Co., Ltd.

    Hebei Yiman International Trading Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake pangembangan, produksi, penjualan lan hak manajemen impor lan ekspor, khusus ing percetakan tekstil lan pewarnaan, industri kimia.Wiwit ngadeg nganti saiki, perusahaan tansah netepi ph bisnis ...
    Waca liyane