eg

Warta Industri

  • What Are Reactive Dyes?

    Apa Pewarna Reaktif?

    Apa Pewarna Reaktif?Pewarna / Pewarna minangka salah sawijining komponen sing paling penting ing industri tekstil lan industri liyane.Iki minangka senyawa sing bisa dipasang ing kain apa wae kanggo menehi warna kain.Ana macem-macem pewarna ing pasar sing bisa dipilih, nanging sing paling populer yaiku sing stabil kanthi kimia ...
    Waca liyane
  • Printing Thickener

    Printing Thickener

    Printing Thickener Printing thickeners minangka salah siji saka thickeners paling umum digunakake ing industri printing.Ing percetakan, rong bahan utama sing digunakake yaiku lem lan tempel warna.Lan amarga konsistensi bakal nyuda ing pasukan shearing sing luwih dhuwur, thickeners digunakake kanggo nambah konsistensi o ...
    Waca liyane
  • About Disperse Dyes

    Babagan Disperse Dyes

    Babagan Pewarna Disperse Proses migrasi termal pewarna disperse bisa diterangake kaya ing ngisor iki: 1. Sajrone proses pewarnaan suhu dhuwur, struktur serat poliester dadi longgar, pewarna disperse nyebar saka permukaan serat menyang njero serat, lan utamane tumindak ing poli ...
    Waca liyane
  • Common Problems and Preventive Measures of Disperse Dyeing

    Masalah Umum lan Tindakan Nyegah saka Disperse Dyeing

    Disperse dyes rentan kanggo masalah kayata uneven dyeing, rekristalisasi, aglomerasi lan coking.Carane nyegah wong-wong mau?Disperseing Dyeing Supplier bakal ngenalake sampeyan babagan iki.1. Pencelupan sing Ora Merata Keseragaman penyerapan pewarna ana hubungane karo rasio antara laju aliran minuman keras pewarna lan abs ...
    Waca liyane
  • Disperse Dyes Used in Printing and Dyeing

    Disperse Dyes Digunakna ing Printing lan Dyeing

    Pewarna disperse bisa digunakake ing macem-macem teknologi lan bisa kanthi gampang menehi warna komposit negatif sing digawe karo pewarna disperse, kayata poliester, nilon, selulosa asetat, viscose, beludru sintetik, lan PVC.Padha uga bisa digunakake kanggo werna tombol plastik lan fasteners.Amarga struktur molekul, padha ...
    Waca liyane
  • Ten Key Indicators of Reactive Dyes

    Sepuluh Indikator Kunci Pewarna Reaktif

    Sepuluh paramèter pewarnaan reaktif kalebu: karakteristik pewarnaan nilai S, E, R, F.Nilai MI indeks migrasi, nilai LDF faktor pencelupan, nilai WF faktor cuci gampang, nilai indeks daya angkat BDI/nilai anorganik, nilai organik (I/O) lan kelarutan, sepuluh parameter utama kanggo perf utama...
    Waca liyane
  • Disperse Printing Thickener

    Disperse Printing Thickener

    Printing thickener minangka salah sawijining thickener sing paling umum digunakake ing industri percetakan.Ing percetakan, rong bahan utama, lem lan tempel warna, digunakake.Lan amarga ing pasukan shearing dhuwur, konsistensi bakal suda, supaya thickener digunakake kanggo nambah konsistensi saka materi printing ...
    Waca liyane
  • 10 Mistakes Often Made with Reactive Dyes!

    10 Kesalahan sing Sering Digawe nganggo Pewarna Reaktif!

    Supplier Pewarna Reaktif nuduhake artikel iki kanggo sampeyan.1. Yagene perlu kanggo nyetel slurry karo jumlah cilik saka banyu kadhemen nalika chemicalizing, lan suhu kimia ngirim ora dhuwur banget?(1) Tujuan nyetel slurry kanthi banyu adhem sing sithik yaiku kanggo nggawe ...
    Waca liyane
  • Basic Knowledge of Dyes: Reactive Dyes

    Kawruh Dasar Pewarna: Pewarna Reaktif

    Pengenalan singkat pewarna reaktif Wiwit luwih saka abad kepungkur, wong ngarep-arep bisa ngasilake pewarna sing bisa mbentuk ikatan kovalen karo serat, saéngga bisa ningkatake keluwesan kain sing dicelup.Nganti taun 1954, Raitee lan Stephen saka Perusahaan Bnemen nemokake manawa pewarna sing ngemot klompok dichloro-s-triazine ...
    Waca liyane
  • Knowledge of Printing Thickener

    Kawruh Printing Thickener

    Ora angel golek sing akeh sandhangan wis dicithak tokoh.Ing ngarsane nambah akèh werna kanggo industri fashion, lan uga meets syarat wong kanggo diversifikasi lan personalisasi, supaya kita bisa ndeleng sing aplikasi saka proses printing bener luwih akeh.Iku...
    Waca liyane
  • What Is a Reactive Dye?

    Apa Pewarna Reaktif?

    Ana akeh jinis pewarna, supplier dyeing reaktif pisanan ngomong babagan pewarna reaktif, pewarna reaktif minangka pewarna sing umum banget lan umum digunakake.Dhéfinisi pewarna reaktif Pewarnaan reaktif: Pewarna reaktif, uga dikenal minangka pewarna reaktif, minangka jinis pewarna sing bereaksi karo serat nalika pewarnaan.Jenis iki ...
    Waca liyane