eg

Printing Thickener

Printing Thickener

Kendel cetak minangka salah sawijining kandel sing paling umum digunakake ing industri percetakan.Ing percetakan, rong bahan utama sing digunakake yaiku lem lan tempel warna.Lan amarga konsistensi bakal ngurangi ing pasukan shearing luwih, thickeners digunakake kanggo nambah konsistensi saka bahan printing, lan printing thickeners dibutuhake ing wektu iki.

Fungsi utama thickener printing yaiku nyedhiyakake sifat rheologis sing apik, nransfer lem utawa tempel warna ing layar cetak lan roller cetak menyang kain, supaya pewarna lan serat digabungake kanggo njamin pola cetak sing jelas.Pola kasebut cetha lan werna padhang lan seragam;nalika dye tetep, produk reaksi lan ampas gampang dibusak ing proses hilir, nggawe kain aran alus.Iki nuduhake yen thickeners printing peran penting banget ing industri printing.

Disperse printing thickener minangka pengental emulsi komposit polimer sing disambung silang.Sawise diencerke lan dinetralake nganggo banyu, partikel polimer sing adhedhasar banyu bakal cepet berkembang.Ing kasus iki, produk sing dicithak bakal dadi cetha banget lan lengket.The disperse printing thickener bisa kanthi efektif nambah viskositas geser kurang saka sistem printing lan nggawe sistem printing duwe pseudoplasticity luwih.Pencetakan pewarna sing disiapake kanthi thickener printing dispersi minangka pengental utama nduweni nilai ngasilake lan struktur gel sing luwih dhuwur.Struktur iki ora katon nganti gaya geser ilang.Mulane, thickener printing dispersi cocok kanggo nyiapake printing kanthi efek pola telung dimensi moderat.

Printing thickeners duwe sajarah dawa pembangunan.Ukuran sing digunakake biyen yaiku pati utawa pati modifikasi.Iki jenis thickener diarani alami thickener, nanging jinis printing thickener biaya dhuwur, ambane werna kurang, kurang vividness, miskin ngumbah fastness, lan tektur kain ora puas.Saiki, jinis thickener iki wis diilangi.Ora nganti taun 1950-an wong-wong ngenalake pulp nasional, sing ngidini teknologi cetak bisa digunakake kanthi akeh.Nggunakake kerosene lan banyu minangka bahan mentahan, iku ngalami emulsification kacepetan dhuwur ing tumindak emulsifiers kanggo mbentuk thickener slurry negara.Amarga thickener ngandhut kerosene ndhuwur 50 # lan jumlah gedhe, iku bakal nimbulaké polusi serius kanggo atmosfer lan duwe risiko bledosan.Kajaba iku, konsistensi tempel printing ora gampang diatur, lan mambu minyak tanah bakal tetep ing kain sawise dicithak.Dadi wong isih durung marem karo thickener printing iki.Ing taun 1970-an, wong wiwit ngembangake lan ngasilake thickener sintetik.Munculé thickeners sintetik wis nemen dipun pangembangan produksi printing lan teknologi printing munggah menyang tingkat anyar.Iku solves polusi lingkungan lan masalah safety.Kajaba iku, thickener sintetik nduweni kaluwihan saka efek thickening apik, transportasi trep lan panyimpenan, preparation prasaja, outline cetha, werna padhang lan liya-liyane.

Kami Pemasok Disperse Printing Thickener.Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.

603894a534084


Wektu kirim: Feb-08-2021