eg

Perusahaan

Profil Perusahaan

Hebei Yiman Lanhua International Import & Export Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake pangembangan, produksi, penjualan lan hak manajemen impor lan ekspor, khusus ing industri kimia sing gegandhengan karo percetakan tekstil & pencelupan.

Saka madegé nganti saiki, perusahaan wis tansah netepi filosofi bisnis "nyediakake klien dibutuhake produk lan layanan minangka inti, kualitas produk minangka cornerstone, adhering kanggo tenet bisnis saka Customer oriented".

shouye

Kita Bisa Nggawe Luwih

Supaya luwih berkembang lan ngawula pelanggan, kita wis nggawe siji mode selaras saka dyeing chain sumber produk: A pesawat saka solusi produk kanggo pra-Processing, printing lan dyeing, post-Processing saka printing tekstil lan dyeing.Ngapikake kompatibilitas produk kimia sing beda-beda yen ana masalah sing gampang kedadeyan ing proses pewarnaan.

about2

Produk Kita

Perusahaan ngontrol kualitas produk lan manajemen lingkungan kanthi ketat, wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001.Kajaba iku, Perusahaan minangka pimpinan ing perlindungan lingkungan ekologis, lan wis sukses nindakake sertifikasi ECO-PASSPORT, ZDHC Gateway, lan sertifikasi GOTS.

Produk kita didol kanthi apik ing pasar domestik China, uga ing pasar internasional kayata Indonesia, Bangladesh, India, Malaysia, Vietnam, Pakistan lan sapiturute sing ana ing Asia, Turki, Spanyol ing Eropa, Guatemala ing Amerika Utara.