eg

Agen Synergistic Printing Pigmen LH-3912

LH-3912 jelas bisa nambah kacepetan gosok garing lan teles lan cepet ngumbah.


Detail Produk

Tag produk

Agen Synergistic Printing PigmenLH-3912

-Agen cross linking.

-LH-3912 jelas bisa nambah fastness rubbing garing lan udan lan fastness ngumbah.Ora mung bisa digunakake minangka aditif ing tempel printing pigmen, nanging bisa digunakake ing proses pad-garing-tamba kanggo nambah fastness saka kain.

Fitur Utama lan Keuntungan Khas:

  • Digunakake ing tempel printing pigmen kanthi efek sinergis.
  • Bisa nambah properti film-mbentuk lan rubbing fastness.
  • Bisa nambah resistance ngumbah saka kain dicithak kanggo nggawe kinerja awet.
  • Ora ana pengaruh kanggo nangani kain.
  • Produk ramah lingkungan, bebas formaldehida.
  • Gampang diencerake kanthi banyu adhem, tanpa pelarut.

Properti:

Properti Nilai
Wujud Fisik Cairan
Penampilan Cairan coklat Gery
Isi padat (%) 24.0-27.0
pH (25 ℃). 3.0-6.0
Karakteristik ion Kationik lemah / Nonionik

Aplikasi:

1. Resep:

Thickening agentPigmen 1,5-2,5%x%
Binder 5-25%
LH-3912 1-3%
banyu y%
Total 100%

2. Aliran proses: Persiapan Tempel-Cetak layar Rotary utawa flat-Pengeringan (140 ℃) - Baking (150-160 ℃ × 1.5-2 min)

3. Pad-garing-tamba proses resep: Binder 0,5-2%, LH-3912 1-2% Wigati: Proses Detail kudu diatur dening nyoba pambuka.

Instruksi operasi lan safety:

1. Saranake bobot lan pengenceran masing-masing agen nalika nyiapake tempel, banjur tambahake siji-siji lan aduk kanthi lengkap.

2. Apik banget kanggo nggunakake banyu alus ing pengenceran, yen banyu alus ora kasedhiya, stabilitas kudu dites sadurunge nggawe solusi.

3. Sawise diencerke, kudu ora disimpen kanggo dangu.

4. Kanggo njamin safety, sampeyan kudu mriksa Lembar Data Safety Material sadurunge nggunakake produk iki ing kahanan khusus.MSDS kasedhiya saka Lanhua.Sadurunge nangani produk liyane sing kasebut ing teks kasebut, sampeyan kudu entuk informasi safety produk sing kasedhiya lan njupuk langkah sing perlu kanggo njamin keamanan panggunaan.

Paket & Panyimpenan:

Drum plastik net 50 kg, bisa disimpen kanggo 6 sasi ing suhu kamar lan kondisi hermetic tanpa cahya suryo srengenge.Kanggo mesthekake yen kualitas produk maintained, mangga dipriksa periode validitas produk, lan kudu digunakake munggah sadurunge validitas.Wadhah kasebut kudu ditutup kanthi rapet nalika ora digunakake.Sampeyan kudu disimpen tanpa cahya sing suwe kanggo kahanan panas lan kadhemen sing ekstrem, sing bisa nyebabake pamisahan produk.Yen prodhuk dipisahake, aduk isine.Yen prodhuk beku, thaw ing kondisi anget lan aduk sawise thawed.

kawigatosan

 

Rekomendasi ing ndhuwur adhedhasar studi komprehensif sing ditindakake ing finishing praktis.Nanging, dheweke ora tanggung jawab babagan hak properti pihak katelu lan hukum manca.Pangguna kudu nyoba apa produk lan Aplikasi: cocog kanggo tujuan khusus.

 

Kita, ing ndhuwur kabeh, ora tanggung jawab kanggo lapangan lan cara Aplikasi: sing durung ditulis kanthi nulis.

 

Saran kanggo menehi tandha peraturan lan langkah-langkah protèktif bisa dijupuk saka

lembar data safety masing-masing.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita