eg

Soda Ash Sulih Tc LH-D2210

LH-D2210 minangka bahan kimia senyawa non-organik sing cocok kanggo ngganti awu soda ing pewarna reaktif kanggo kain rajutan katun murni, nduweni sifat alkali sing kuat, bisa entuk efek pewarnaan sing apik banget kanthi dosis sing kurang, bisa nyuda biaya produksi.


Detail Produk

Tag produk

SODA ASH SUBSTITUT TC LH-D2210

LH-D2210 minangka bahan kimia senyawa non-organik sing cocok kanggo ngganti awu soda ing pewarna reaktif kanggo kain rajutan katun murni, nduweni sifat alkali sing kuat, bisa entuk efek pewarnaan sing apik banget kanthi dosis sing kurang, bisa nyuda biaya produksi.

Properti:

• Dosis kurang, mung 1/7 ~ 1/8 awu soda bisa nggawe efek pewarnaan sing padha karo awu soda

• Efisiensi mbenakake sing apik, bisa nyuda warna sing longgar kanthi luwih cepet

• Sawise dyeing, dianggep kain werna mbandingake sarwa, kurang owah-owahan, ora kusam

• Ora gampang kanggo nggawe bintik uyah nalika dyeing werna peteng

• Gampang kanggo nggawe solusi lan penak kanggo nggunakake

karakter:

Penampilan: bubuk putih

pH: 11,0-12,0 (solusi 1g/L)

Kelarutan: gampang larut karo banyu

Aplikasi:

Agen mbenakake kanggo pewarna reaktif kain rajutan katun murni

resep

Pewarna reaktif ×%(owf)

Natrium sulfat anhidrat 40~ 100 g/L

LH-D2210 1.0~ 3.0 g/L

Tindakake proses pewarnaan normal ora apa-apa

Tetembungane

• Nalika nggunakake LH-D2210 ngganti awu soda, kudu mriksa resep dening testing sampel supaya werna ngganti werna.

• Sadurunge nggunakake, perlu kanggo mriksa banyu lan dyes requirement beda kanggo PH, kanggo finalize LH-D2210 dosis nyata banjur mesthekake efek dyeing paling apik.

• Minangka longkangan kualitas saka spandex pasar beda, nalika nggawe dyes kanggo katun / spandex, kudu nggawe testing sampel kanggo mesthekake ora impact kanggo kain

Packing

25 kg/bag

Lumbung

Setaun ing papan sing adhem

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita