eg

Hydro Peroxide Stabilizer LH-P1510

LH-P1510 minangka stabilizer adhedhasar oksigen jinis anyar, utamane digunakake kanggo perawatan sadurunge kanggo serat selulosa.


Detail Produk

Tag produk

Hydro Peroxide Stabilizer LH-P1510

LH-P1510 minangka stabilizer adhedhasar oksigen jinis anyar, utamane digunakake kanggo perawatan sadurunge kanggo serat selulosa.

Properti

• Stabilitas apik, bisa ngempet H2O2 decompose kanthi cepet

• Ora ono kontaminasi fasilitas

• Good whiteness sawise bleaching, kurang impact kanggo kekuatan

Watak

Penampilan: bubuk putih

Ikonicity: anion

pH: 6,0 ~ 8,0 (larutan 1g/L)

Kelarutan: bisa larut karo banyu ing rasio apa wae

Aplikasi

• H2O2 bleaching kanggo katun, ram, linen, T / C

• Exhaustion, padding lan CPB

Dosing

LH-P1510 0.2-0.3g/L

Sadurunge nggunakake kudu dissolve, banjur nambah bahan kimia liyane

Packing

25kg/bag

Lumbung

12 wulan ing papan sing adhem

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita