eg

Pencetakan Pewarna Reaktif LH-3185A

LH-3185A minangka jinis dispersoid polimerisasi akrilat, ditrapake ing penebalan pencetakan reaktif kanggo pencetakan katun, rami, rami, serat pring utawa lilin sing ditiru.


Detail Produk

Tag produk

Vicose Thickener LH-3185A

-Printing Thickener.

-LH-3185A minangka jinis acrylate polymerized dispersoid, ditrapake ing thickening saka printing reaktif kanggo katun, rami, flax, serat pring utawa lilin niru printing.

Fitur Utama lan Keuntungan Khas:

  • Kenthel kanthi cepet.
  • Kinerja adi sing apik, gampang ngliwati layar cetak.
  • Kemampuan nyekel banyu sing apik, garis sing cetha.
  • Gampang dicuci, gagang alus saka kain sing dicithak.
  • Werna warna sing apik lan ngasilake warna sing dhuwur.
  • Digunakake karo sodium alginate utawa minangka thickener sawise mbentuk tempel.

Properti:

Properti Nilai
Wujud Fisik Cairan
Penampilan Cairan kenthel putih susu
Karakter Ion Anionik

Aplikasi:

1. Resep printing reaktif:

banyu X g
Urea 5-15g
Tahan uyah 1g
Sodium hexame taphosphate 0,5 – 1 g
Sodium bikarbonat 1 – 3g
LH-3185A 2-3g (digunakake karo sodium alginate)
Pewarna reaktif Y g
Total 100 g

2. Aliran proses: Tempel preparation-Rotary utawa flat screen printing-Pangaringan (100-110 ℃, 1- 2 min) -Steaming (102-105 ℃, 8-10 min) - Ngumbah.

Cathetan: Saranake aduk sadurunge digunakake, proses rinci kudu diatur miturut percobaan awal.

Instruksi operasi lan safety:

1. Saranake nimbang lan diluting kanthi kapisah nalika nyiapake solusi, banjur tambahake lan aduk kanthi lengkap.

2. Apik banget kanggo nggunakake banyu alus ing pengenceran, yen banyu alus ora kasedhiya, stabilitas kudu dites sadurunge nggawe solusi.

3. Sawise diencerke, kudu ora disimpen kanggo dangu.

4. Kanggo njamin safety, sampeyan kudu mriksa Lembar Data Safety Material sadurunge nggunakake produk iki ing kahanan khusus.MSDS kasedhiya saka Lanhua.Sadurunge nangani produk liyane sing kasebut ing teks kasebut, sampeyan kudu entuk informasi safety produk sing kasedhiya lan njupuk langkah sing perlu kanggo njamin keamanan panggunaan.

Paket & Panyimpenan:

Drum plastik net 130 kg, bisa disimpen kanggo 6 sasi ing suhu kamar lan kondisi hermetic tanpa cahya suryo srengenge.Kanggo mesthekake yen kualitas produk maintained, mangga dipriksa periode validitas produk, lan kudu digunakake munggah sadurunge validitas.Wadhah kasebut kudu ditutup kanthi rapet nalika ora digunakake.Sampeyan kudu disimpen ing suhu kamar normal, nyegah cahya sing suwe kanggo kahanan panas lan kadhemen sing ekstrem, sing bisa nyebabake pamisahan produk.Yen prodhuk dipisahake, aduk isine.Yen prodhuk beku, thaw ing kondisi anget lan aduk sawise thawed.

kawigatosan

 

Rekomendasi ing ndhuwur adhedhasar studi komprehensif sing ditindakake ing finishing praktis.Nanging, dheweke ora tanggung jawab babagan hak properti pihak katelu lan hukum manca.Pangguna kudu nyoba apa produk lan Aplikasi: cocog kanggo tujuan khusus.

 

Kita, ing ndhuwur kabeh, ora tanggung jawab kanggo lapangan lan cara Aplikasi: sing durung ditulis kanthi nulis.

 

Saran kanggo menehi tandha peraturan lan langkah-langkah protèktif bisa dijupuk saka lembar data safety.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita