eg

Klasifikasi Pewarnaan Reaktif

Klasifikasi Pewarnaan Reaktif

Miturut klompok reaktif sing beda, pewarna reaktif bisa dipérang dadi rong jinis: jinis triazene simetris lan jinis vinylsulfone.

Jinis triazene simetris: Ing jinis pewarna reaktif iki, sifat kimia saka atom klorin aktif luwih aktif.Sajrone proses pewarnaan, atom klorin diganti dening serat selulosa ing medium alkalin lan dadi klompok ninggalake.Reaksi antara pewarna lan serat selulosa minangka reaksi substitusi nukleofilik bimolekul.

Vinyl sulfone type: vinyl sulfone (D-SO2CH = CH2) utawa β-hydroxyethyl sulfone sulfate.Sajrone proses pewarnaan, β-hydroxyethyl sulfone sulfate precipitates ing medium alkalin kanggo mbentuk grup vinyl sulfone.Klompok vinyl sulfone gabung karo serat selulosa kanggo ngalami reaksi adisi nukleofilik kanggo mbentuk ikatan kovalen.

Rong pewarna reaktif sing kasebut ing ndhuwur minangka varietas utama pewarna reaktif kanthi output paling gedhe ing donya.Kanggo nambah tingkat fiksasi pewarna reaktif, rong klompok reaktif wis dilebokake ing molekul pewarna ing taun-taun pungkasan, yaiku pewarna reaktif ganda.

Pewarna reaktif bisa dipérang dadi sawetara seri miturut klompok reaktif sing beda:

1. Pewarna reaktif tipe X ngandhut klompok reaktif dichloro-s-triazine, yaiku pewarna reaktif suhu rendah, cocok kanggo pewarna serat selulosa ing 40-50 ℃.

2. Pewarna reaktif K-jinis ngandhut klompok reaktif monochlorotriazine, yaiku pewarna reaktif suhu dhuwur, cocok kanggo nyetak lan pewarnaan pad saka kain katun.

3. Pewarna reaktif jinis KN ngemot gugus reaktif hidroksietil sulfon sulfat, yaiku pewarna reaktif suhu tengah.Suhu dyeing punika 40-60 ℃, cocok kanggo katun roll dyeing, kadhemen akeh dyeing, lan mbalikke dye printing minangka werna latar mburi;uga cocok kanggo pewarnaan tekstil hemp.

4. Ing M-jinis reaktif dye ngandhut pindho kelompok reaktif lan belongs kanggo dye reaktif suhu tengah.Suhu pewarnaan yaiku 60 ° C.Iku cocok kanggo printing suhu medium lan dyeing saka katun lan linen.

5. pewarna reaktif jinis KE ngemot klompok reaktif kaping pindho lan kalebu pewarna reaktif suhu dhuwur, sing cocog kanggo pewarnaan kain katun lan linen.

Karakteristik

1. Pewarna bisa bereaksi karo serat kanggo mbentuk ikatan kovalen.Ing kahanan normal, kombinasi iki ora bakal dissociate, supaya yen dye reaktif dicelup ing serat, bakal duwe fastness werna apik, utamané perawatan udan.Kajaba iku, serat ora bakal rapuh kaya sawetara pewarna tong sawise dicelup.

2. Nduwe kinerja leveling sing apik, warna sing cerah, padhang sing apik, gampang digunakake, kromatogram lengkap, lan biaya sing murah.

3. Wis bisa diprodhuksi massal ing China, sing bisa nyukupi kabutuhan industri percetakan lan pewarnaan;nduweni macem-macem kegunaan, ora mung kanggo pewarnaan serat selulosa, nanging uga kanggo pewarnaan serat protein lan sawetara kain campuran.

Kita minangka Pemasok Pewarna Reaktif.Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.

603895ec7e069


Wektu kirim: Mar-09-2021