eg

Agen Binding Printing Pigmen LH-3211

LH-3211 minangka jinis polimer molekul dhuwur khusus.Iku cocok kanggo printing pigmen saka flat screen, layar Rotary, platen, nglereni lan non-dirajut kain, pigmen dyeing utawa digunakake kanggo kumpul tempel compounding.


Detail Produk

Tag produk

SPRINT LH-3211

-LH-3211 minangka polimer molekul dhuwur khusus.Iku cocok kanggo printing pigmen saka flat screen, layar Rotary, platen, nglereni lan non-dirajut kain, pigmen dyeing utawa digunakake kanggo kumpul tempel compounding.

Fitur Utama lan Keuntungan Khas:

  • Werna padhang lan ngasilake warna lengkap, kompatibilitas apik karo thickener.
  • Pegangan alus saka kain sing dicithak.Kacepetan nyikat sing apik lan cepet nyikat.
  • Stabil kanggo thermo lan aduk, emulsion nduweni kinerja dispersing apik, bisa supaya Watesan layar printing.
  • A binder poto-salib, apik film-mbentuk property, ora-yellowing.
  • Non-kelet kanggo roller nalika digunakake ing pigmen dyeing.
  • Bisa digunakake kanggo sandhangan bayi.

Properti:

Properti Nilai
Wujud Fisik Cairan
Penampilan Cairan putih kanthi warna biru
Nilai pH (Stoste) 7.0-9.0
Isi padat (%) 35.0-37.0

Aplikasi:

1. resep printing pigmen:

Ketebalan x%

Pigmen y%

Binder LH-3211 5-25%

Banyu utawa z% liyane

Total 100%

2. Aliran pocess: Tempel preparation → Rotary utawa flat screen printing → Pangatusan → Curing (120-140 ℃, 1.5-3 min)

Cathetan: Proses rinci kudu diatur miturut uji coba awal.

Instruksi operasi lan safety:

1. Bahan kimia kudu ditambahake kanthi kapisah nalika nyiapake tempel cetak, banjur aduk kanthi rata sadurunge digunakake.

2. Nyaranake nggunakake banyu alus, yen banyu alus ora kasedhiya, stabilitas kudu diuji sadurunge nggawe tempel.

3. Kanggo njamin safety, sampeyan kudu mriksa Lembar Data Safety Material sadurunge nggunakake produk iki ing kahanan khusus.MSDS kasedhiya saka Lanhua.Sadurunge nangani produk liyane sing kasebut ing teks kasebut, sampeyan kudu entuk informasi safety produk sing kasedhiya lan njupuk langkah sing perlu kanggo njamin keamanan panggunaan.

Paket & Panyimpenan:

Drum plastik net 120 kg, bisa disimpen kanggo 6 sasi ing suhu kamar lan kondisi hermetic tanpa cahya suryo srengenge.Kanggo mesthekake yen kualitas produk maintained, mangga dipriksa periode validitas produk, lan kudu digunakake munggah sadurunge validitas.Wadhah kasebut kudu ditutup kanthi rapet nalika ora digunakake.Sampeyan kudu disimpen tanpa cahya sing suwe kanggo kahanan panas lan kadhemen sing ekstrem, bisa nyebabake kerak sing ora bisa dibatalake ing suhu dhuwur.lingkungan.Yen produk beku ing suhu sing sithik banget, thaw ing kahanan sing anget, aduk rata lan tes kanggo mriksa kinerja sadurunge digunakake.

kawigatosan

 

Rekomendasi ing ndhuwur adhedhasar studi lengkap lan pengalaman sing digawe ing pagawean praktis.Nanging, dheweke ora tanggung jawab babagan hak properti pihak katelu lan hukum manca.Pangguna kudu nyoba dhewe apa produk lan aplikasi kasebut cocog kanggo tujuan khusus.

 

Kita, ndhuwur kabeh, ora tanggung jawab kanggo lapangan lan cara aplikasi sing durung ditulis dening kita.

 

Saran kanggo menehi tandha peraturan lan langkah-langkah protèktif bisa dijupuk saka lembar data safety.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita